De franske investeringsbankene Société Générale og Kepler Cheuvreux ser kjøpsmulighet i DNB-aksjen. Ifølge TDN Finans fremgår det av analyserapporter fredag.Kepler Cheuvreux hever kursmålet fra 115 kroner til 135 kroner pr aksje, mens Société Générale gjentar sitt kursmål på 125 kroner.- Spekulasjonen rundt utbytte vil mest sannsynlig starte allerede i år. Markedet tror utbytte igjen kan være 50 prosent av eps som er på linje med selskapets utbyttepolitikk, men det er mulig med høyere utbytte enn dette allerede i 2015, skriver Keplers analytiker.- DNB er den billigste nordiske banken som vi dekker, slår Société Générales analytikere fast.I skrivende stund omsettes aksjen for 108,3 kroner, opp 0,56 prosent.I løpet av den siste måneden har aksjen falt 1,1 prosent mens den la på seg hele 54,12 prosent i 2013.