Cellcura-aksjen faller etter tallslipp

Cellcura faller etter å ha lagt frem tall for 4. kvartal.

CellCura. Skyllevæske. Foto: Finansavisen.

Cellcura melder om et resultat etter skatt på minus 6,8 millioner kroner i 4. kvartal 2013, mot minus 7,1 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,05 kroner, mot minus 0,14 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 6,9 millioner kroner, sammenlignet med minus 7,5 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble minus 6,5 millioner kroner, mot minus 5,5 millioner kroner året før.Inntektene beløp seg til 265.000 kroner, sammenlignet med 91.000 kroner i 4. kvartal 2012.Installasjonen av CellCuras ART Lab i hjemmemarkedet er nå ferdigstillt og utstyret er tatt i bruk. Dette er en strategisk viktig installasjon som selskapet har god grunn til å forvente vil bidra til en enda bredere posisjon i selskapets hjemmemarked, også på relativt kort sikt.I oktober 2013 søkte CellCura på forskningsmidler gjennom Forskningsrådets BIA-program. CellCura er stolt over å kunne annonsere at selskapets CASPAR-prosjekt er blant prosjektene Forskningsrådet har valgt å tildele støtte.En klinisk studie for å evaluere selskapets Protein-frie IUI (Intra Uterine Insemination) medie-produkt har blitt ferdigstilt i 4. kvartal med meget gode resultater, opplyser selskapet. Hensikten var å teste irritasjonseffekter på eksponerte kroppsdeler og eventuelle allergiske og/eller sensitive egenskaper av testpartiklene.Cellcura-aksjen faller 5,3 prosent til 18 øre på Oslo Axess.Her er rapporten og presentasjonen