- Finn Jebsen bør vurdere å trekke seg

- Det er så åpenbart at han ikke følger med i timen, sier Høyres næringspolitiske talsmann om Kongsberg Grupppens styreleder Finn Jebsen.

Oslo 20120105. Tidligere Orkla-sjef Finn Jebsen under en pause på NHOs årskonferanse i Operaen i Oslo torsdag ettermiddag.Foto: Ole Berg-Rusten / Scanpix Berg-Rusten, Ole
Børs
Finn Jebsen i Kongsberg Gruppen bør vurdere å trekke seg som styreleder i selskapet, mener Gunnar Gundersen, Høyres næringspolitiske talsmann på Stortinget.. Han sier til DN at Jebsen har vist seg uegnet til vervet.Styrelederen uttalte til DN torsdag at han ikke hadde lest granskningsrapporten, som blant annet viste spor av pengeoverføringer til skatteparadiser.Jebsen sa også at han ikke visste at det dreide seg om korrupsjonsmistanker i Romania.- Siden styrelederen ikke har lest rapporten som omhandler mulig korrupsjon, har han ikke annet valg enn å vurdere å trekke seg. Det er så åpenbart at han ikke følger med i timen, sier Høyres næringspolitiske talsmann.