Gjentar kjøp på biomygg

Det biomarine selskapet Hofseth BioCare slo analytikernes forventninger onsdag.

Gründer Roger Hofseth. Foto: Finansavisen.

Hofseth BioCare la onsdag frem tall for fjerde kvartal som viste kraftig bedring.En fersk analyse fra Carnegie viser at selskapet rapporterte driftsinntekter på 28 millioner kroner, 5 millioner bedre enn meglerhuset hadde ventet.- De viktigste overskriftene for dette kvartalet er økt salg, bare fra Q3 2013 er det en topplinjevekst på 13 prosent, og at selskapet er i sluttdiskusjoner for en storavtale for løselig protein, SPH, skriver analytiker Ola Reitan Nordtømme i Carnegie.Han peker på at lakseolje er det viktigste produktet til Hofseth BioCare, og den sterkeste bidragsyteren på inntjeningssiden i 2013.Carnegie gjentar kjøpsanbefaling på aksjen med kursmål 9 kroner pr aksje.Hofseth BioCare ble sist omsatt for 5,15 kroner på Oslo Børs, og er opp 5,10 prosent hittil i år.