Historiske tall fra DOF

Fremgang på alle fronter ble fasiten for DOF ASA i 4. kvartal.

Mons Aase. Foto: Finansavisen

DOF ASA melder om et resultat etter skatt på 127 millioner kroner i 4. kvartal 2013, mot 86 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble 152 millioner kroner, sammenlignet med 13 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble 534 millioner kroner, mot 320 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 2.633 millioner kroner, sammenlignet med 2.062 millioner kroner i 4. kvartal 2012.- Aktiviteten i subsea-prosjekter har vært rekordhøy i kvartalet, og med en utnyttelsesgrad på 94 prosent for subsea-flåten. Utnyttelsesgraden har vært 91 prosent for PSV- og AHTS-segmentene. Konsernet har per dags dato bygget en historisk høy kontraktsreserve på totalt 62 milliarder kroner, skriver selskapet i rapporten.Her er rapporten.Følg HegnarOnline på Facebook her!