Høyner kursmålet for REC Silicon

SEB ser positivt på utviklingen i REC Silicon.

REC Silicons fabrikk i Moses Lake, Washington, USA. Foto: REC Silicon.

SEB tar ifølge en fersk melding opp kursmålet for REC Silicon fra 3,60 kroner til 4,40 kroner.Samtidig opprettholdes kjøpsanbefalingen for aksjen.SEB mener at gårsdagens melding om joint venture med Shaanxi i Kina demonstrer verdien av REC Silicons FBR-teknologi (fluidized bed reactor ).I tillegg ser SEB at momentet i PV-solarmarkedet, bedret markedsbalanse og økende priser sammen med bedret kontantstrøm og balanse gir et solid oppsidepotensiale, skriver TDN Finans.«I det tilfellet tar dagens aksjekursoppgang på 0,68 kroner fullt innover seg dagens annonsering uten å ta hensyn til byggekostnader, prispress på silisium, trøbbel med partneren og andre risikoelementer forbundet med konstruksjonen de neste årene», skrev analytiker Preben Rasch-Olsen i Carnegie på sin side etter telefonkonferansen onsdag ettermiddag.