I 2014 skal sjefen fokusere på lønnsomheten

- Vi har brukt 2013 til å skaffe oss kritisk masse i markedene våre, sier Navamedic-sjef Håkan Josephsson.

Navamedic. Foto: Selskapets hjemmesider.

I 4. kvartal 2013 fikk Navamedic et nettoresultat på minus 1,24 millioner kroner, mot et negativt resultat på 0,37 millioner kroner for et år siden.Resultat før skatt ble på minus 0,92 millioner kroner, mot et negativt resultat på 0,88 millioner kroner året før.Selskapet fikk et driftsresultat (EBIT) på 1,3 millioner kroner, mot et negativt resultat på 0,62 millioner kroner i 4. kvartal 2012.Navamedic omsatte i perioden for 42,92 millioner kroner, mot 24,82 millioner kroner for et år siden.- Navamedic har nær tredoblet sin omsetning på tre år, og vi har brukt 2013 til å skaffe oss kritisk masse i markedene våre. I tiden som kommer vil vårt hovedfokus være å styrke lønnsomheten i selskapet. Salgsveksten kommer til å fortsette, men ikke i samme takt som de siste par årene, sier Håkan Josephsson, adm. direktør i Navamedic.Her finner du kvartalstallene Her finner du presentasjonen