Løfter kursmål og gjentar kjøp

Platou Markets viser til at Aker Solutions' tre hovedområder i 4. kvartal rapporterte sterke og bedrede resultater, samtidig som ordreinngangen var høyere enn ventet.

Aker Solutions
Børs

Platou Markets oppjusterer kursmålet på Aker Solutions fra 125 til 140 kroner. Kjøpsanbefalingen gjentas, skriver analytiker Turner Holm i en fersk oppdatering fredag, melder TDN Finans.Holm viser til at alle Aker Solutions' tre hovedområder i 4.kvartal rapporterte sterke og bedrede resultater, samtidig som ordreinngangen var høyere enn ventet.Videre viser analytikeren til at Aker Solutions-ledelsen pekte på tre prosjekter i horisonten som han mener kan flytte aksjekursen, inklusive Kaombo, den største subseautviklingen noensinne, og Ormen Lange-subseagasskompresjonsprosjektet.Holm peker på at «Aker Wayfarer» er i anbudsprosess for en langsiktig kontrakt, som er gjør at Aker Solutions kan gå ut av skipsvirksomhet, ifølge analysen.Akkurat nå:Aker Solutions faller 1,57 prosent til 100,10 kroner på Oslo Børs.

Nyheter
Børs