Nedskrivning ødela for Vizrt

Nedskrivning av goodwill sørget for røde tall hos Vizrt i 4. kvartal.

Martin Burkhalter. Foto: Finansavisen.

Vizrt melder om et resultat etter skatt fra videreført virksomhet på minus 3,5 millioner dollar i 4. kvartal 2013, mot pluss 4,0 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,05 dollar, mot pluss 0,06 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 1,5 millioner dollar, sammenlignet med 5,5 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble 1,7 millioner dollar, mot 6,0 millioner dollar året før.Regnskapet er belastet med 4,9 millioner dollar i nedskrivning av goodwill.Driftsinntektene beløp seg til 33,3 millioner dollar, sammenlignet med 29,1 millioner dollar i 4. kvartal 2012.Her er rapporten og presentasjonen.Følg HegnarOnline på Facebook her!