Etter snart to timers handel på Wall Street peker pilene oppover.Dow Jones stiger 0,6 prosent til 16.371,48, Nasdaq 0,45 prosent til 4.338,20, mens den bredere S&P 500-indeksen avanserer 0,46 prosent til 1.862,86.Sistnevnte fortsetter dermed oppturen fra sin høyeste sluttnotering noensinne i går.Oppgangen kommer etter blandede makrotall. for 4. kvartal endte på skuffende 2,4 prosent. også, mens og overrasket positivt.Flere svake makrotall den siste tiden har av flere aktører blitt forklart med det dårlige været.Men ikke alle er like overbevist om at været må ta all skylden.- Markedet har latt disse rapportene passere, noe som gir meg en mer sårbar følelse enn jeg liker. Likevel tror jeg vi ender opp med at rapportene handler mer om været enn svakhet i økonomien, sier sjefstrateg Bill Stone i PNC Wealth Management i Philadelphia til Reuters.