Nye rekorder på Wall Street

Investorene på børsene har fått masse tall å tygge på fredag. Konklusjonen har så langt vært å sende markedet opp.

AP Photo/Jin Lee

Etter snart to timers handel på Wall Street peker pilene oppover.Dow Jones stiger 0,6 prosent til 16.371,48, Nasdaq 0,45 prosent til 4.338,20, mens den bredere S&P 500-indeksen avanserer 0,46 prosent til 1.862,86.Følg utviklingen her.Sistnevnte fortsetter dermed oppturen fra sin høyeste sluttnotering noensinne i går.Oppgangen kommer etter blandede makrotall.Skal været ha all skylden? BNP-veksten for 4. kvartal endte på skuffende 2,4 prosent. Bruktboligsalget i januar skuffet også, mens Chicago PMI og forbrukertillit overrasket positivt.Flere svake makrotall den siste tiden har av flere aktører blitt forklart med det dårlige været.Men ikke alle er like overbevist om at været må ta all skylden.- Markedet har latt disse rapportene passere, noe som gir meg en mer sårbar følelse enn jeg liker. Likevel tror jeg vi ender opp med at rapportene handler mer om været enn svakhet i økonomien, sier sjefstrateg Bill Stone i PNC Wealth Management i Philadelphia til Reuters.Følg HegnarOnline på Facebook her!