I dag finner vi følgende hendelser på finanskalenderen:•Kvartalstall i Salmar•Kvartalstall i Bergen Gruop•Kvartalstall i Solstad Offshore•Kvartalstall i Navamedic•Kvartalstall i Bouvet•Kvartalstall i Ganger Rolf•Kvartalstall i Bonheur•Kvartalstall i Farstad Shipping•Kvartalstall i Eidesvik Offshore•Kvartalstall i Thin Film Electronics•Kvartalstall i Nickel Mountain Group•Kvartalstall i Namsos Trafikkselskap•Kvartalstall i Wilson•Kvartalstall i Intex Resources•Kvartalstall i Repant•Kvartalstall i Aker Philadelphia Shipyard•Kvartalstall i Blom•Kvartalstall i Domstein•Kvartalstall i Photocure•Kvartalstall i Wentworth Resources•Kvartalstall i Questerre Energy•Kvartalstall i Cecon•Kvartalstall i CellCura•Kvartalstall i Solvang•Tyskland, Delstats-KPI, februar•Frankrike (08:45), Forbrukertillit, februar•Spania (09:00), BNP endelig, 4. kvartal•Sverige (09:30), Handelsbalanse, januar•Tyskland (09:55), Ledighet, februar•ØMU (10:00), M3 pengetilbud, januar•Italia (10:00), Tillit i næringslivet, februar•ØMU (11:00), Forbrukertillit endelig, februar•Tyskland (14:00), KPI foreløpig, februar•USA (14:30), Førstegangssøkende ledighetstrygd•USA (14:30), Varige goder, januar•USA (16:30), DOE, ukentlige gasslagertall