Da trafikktallene fra Norwegian kom inn svakere enn ventet i fjor høst solgt investeringsdirektør Stig Myrseth i Dovre Forvaltning unna i Norwegian. Kortsiktig var det kanskje også riktig å selge, da aksjen falt og falt over 40 prosent, men nå angrer han.Han angrer på at han ikke kom seg inn igjen før aksjen smalt opp igjen 40 prosent. Nå utelukker han ikke at han kan ende opp med å løpe etter og . Men han håper å kunne få den litt billigere i løpet av de neste par måndene.Myrseth mener at Norwegian er et langsiktig case og at aksjen skal i 1.000 kroner på sikt. Det vil i så fall løfte dagens verdi på 9,1 milliarder kroner til over 35 milliarder kroner.Han sitter også å venter på at det skal skje noe i Panoro og er sikker på at Marine Harvest skal opp igjen.I tillegg er han positiv til Hafslund. .