Ukens 13 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 13 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Albert Collett. Foto: Finansavisen.

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 13 aksjer denne uken.Alle er enige om Stolt-Nielsen.Tunaal er enig med Collett om BW LPG og Sparebank 1 SR-Bank, og med Roland om Marine Harvest. Roland og Collett er enige om Telenor.Ukens 13 anbefalte aksjer Austevoll Seafood Bakkafrost BW LPG Det norske DNB Marine Harvest Norsk Hydro RCCL Salmar Sparebank 1 SR-Bank Stolt-Nielsen Storebrand TelenorArctic har ifølge avisen klart seg best hittil i år, med en avkastning på 8,2 prosent. Nordea Markets og DNB Markets er opp hhv. 2,7 og 1,6 prosent.Hovedindeksen har steget 1,3 prosent siden nyttår (2/1).Her publiseres kontinuerlig nye aksjetips.Følg HegnarOnline på Facebook her!