Aqualis melder om et resultat etter skatt på minus 4 millioner kroner i 4. kvartal 2013, mot pluss 3 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,0 kroner, mot 0,1 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 4 millioner kroner, sammenlignet med pluss 3 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble minus 4 millioner kroner, mot pluss 2 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 14 millioner kroner, sammenlignet med 50 millioner kroner i 4. kvartal 2012.- Fjerde kvartal var først og fremst om endring i strategisk retning for selskapet. Vi kjøpte Aqualis Offshore i november og skiftet deretter navn fra Clavis Pharma ASA til Aqualis ASA. Flertallet av konsernets fremtidige aktiviteter vil forholde seg til Aqualis Offshore, som er i sterk vekst, sier Gunnar Manum, konstituert konsernsjef i Aqualis ASA, i en kommentar.Her er .