USA: Nervøse investorer før Yellen-tale

AP Photo

Det er ikke de store utslagene på de amerikanske børsene fra start. Etter 20 minutters handel er Dow Jones ned 0,1 prosent til 16.185, mens teknologitunge Nasdaq stiger 0,04 prosent til 4.294.Følg utviklingen herInvestorene venter på Yellen Ettermiddagens tale fra den amerikanske sentralbanksjefen Janet Yellen kan raskt kjøle ned optimistene i aksjemarkedet, mener Henrik Sommerfelt, sjef for CMC i Norge.Mange mener hun kan komme til å gi nye signaler om hvorvidt Fed ønsker å fortsette stimulansepakken som har kommet den amerikanske økonomien til gode - og som også har bidratt til å sette fart på aksjemarkedet.Her finner du hele talenOrdreinngangen faller Ordreinngangen for varige goder i USA falt 1,0 prosent i januar, mot ventet ned 1,7 prosent.Skuffende jobless claims Antall førstegangssøkende til ledighetstrygd i USA var 348.000 i forrige uke, mot ventet 335.000.