- Kjøp Norsk Hydro og Telenor

Tom Robin Solstad-Nøis i SNN Markets har ikke fått høydeskrekk. Her er noen av anbefalingene hans.

Tom Robin Solstad-Nøis
Børs

Direktør Tom Robin Solstad-Nøis i SNN Markets har ennå ikke fått høydeskrekk, til tross for at børsen har steget med nesten 20 prosent i løpet av de seneste 12 månedene, skriver Finansavisen.- Verdsettelsen er fremdeles ikke strukket langt nok til at jeg begynner å føle ubehag. Den viktigste forutsetning for et stort fall på Oslo Børs er sterkt overvurderte aksjer, der er vi ikke nå, sier han.Han tror hovedindeksen på Oslo Børs vil passere 600 i løpet av året..- Jeg anbefaler både Hydro og Telenor. Hydro handles godt under de bokførte verdiene i et aluminiumsmarked som er i bedring. Telenor har falt som følge av Vimpelcom, og vi mener det er svært gode muligheter for at situasjonen i øst gradvis vil bedre seg, sier direktøren.Du finner samtlige anbefalinger i Finansavisen lørdag

Nyheter
Børs