Nye forretningsmuligheter for ellevill svindler

- Han har jo selvfølgelig et kriminelt gen, og det er jo uheldig, sier mangemillionær og samfunnsdebattant Asger Aamund.

Stein Bagger / Steen Bech. Foto: Scanpix.
Børs

Den svindeldømte dansken Stein Bagger er løslatt fra fengsel, skriver Finansavisen i dag.Stein Bagger er i Norden synonymt med ellevill svindel. Den karismatiske danske forretningsmannen var en respektert og beundret forretningsmann, før det viste seg at han hadde tappet IT-selskapet IT Factory for millioner.831 millioner danske kroner manglet da selskapet gikk konkurs, og selv flyktet Bagger til USA. Etter en heseblesende flukt meldte han seg til slutt for politiet, og ble dømt til syv års fengsel.Finansavisen skriver i dag at Asger Aamund, dansk entreprenør, mangemillionær og samfunnsdebattant, tror Bagger kan få til spennende ting i tiden som kommer.Les også: Bedrageridømt driver business fra fengselet- Stein Bagger er veldig dyktig, han er veldig innovativ og oppfinnsom, og han er god til å se nye forretningsmuligheter. Han har jo selvfølgelig et kriminelt gen, og det er jo uheldig. Det må man jo bare håpe han klarer å holde i sjakk, sier Asger Aamund til danske Ekstrabladet.- Selv om han har snytt og bedratt, så tror jeg han har nese for å snuse opp nye muligheter. Han har også et meget godt teknisk flair og han er god på IT-området. Han har noen talenter som enten et selskap vil kunne bruke, eller han kan bygge opp noe nytt, sier Aamund.Finansavisen minner om at Bagger har ett stort problem. Han er fradømt retten til å starte eller drive selskaper i Danmark.Og fremdeles mangler 200 millioner danske kroner etter konkursen i IT-Factory.

Nyheter
Næringsliv