Q-Free kjøper selskap

Skal styrke posisjonen i markedet for avanserte transportstyringssystemer.

Foto: Scanpix
Børs

Q-Free ASA har signert en aksjekjøpsavtale for kjøp av TDC Systems, opplyser selskapet i en melding.Oppkjøpet har en estimert pris på 10 millioner pund (ca. 100 millioner kroner) med oppgjør i kontanter og aksjer, avhengig av fremtidige finansielle resultater.Q-Free opplyser at kjøpet gjøres for å styrke posisjonen i markedet for avanserte transportstyringssystemer (ATMS).- Oppkjøpet av TDC Systems er i tråd med vår langsiktige strategi for å bygge en sterk posisjon innen avanserte transportstyringssystemer, som er et vekstområde som utfyller vår hovedvirksomhet innen veiprisingssystemer, sier administrerende direktør Thomas Falck i Q-Free i en kommentar.Les meldingen her.

Nyheter
Børs