Spetalen handler stort i Birdstep

Både Øystein og Eigil Stray Spetalen er på ferde i teknologiselskapet. (Oppdatert kurs 14:45)

Foto: Scanpix
Børs

Ferske aksjonærlister fra Oslo Børs mandag viser at Øystein Stray Spetalen brukte forrige uke til å kjøpe seg solid opp i Birdstep Technology.Spetalens Tycoon Industrier AS seiler rett inn som 19. største eier i selskapet, med 666.000 aksjer og en eierandel på 0,67 prosent.Interessant er det også å se at Spetalens bror, Eigil Stray Spetalen, fortsetter å kjøpe seg opp i selskapet.Etter at hans investeringsselskap Kristianro AS kjøpte seg inn som 9. største eier for tre uker siden, har aksjebeholdningen blitt økt fra 953.463 aksjer til 2.289.041 aksjer.Dermed er Kristianro AS nå sjette største eier, med en andel på 2,29 prosent av aksjekapitalen.Birdstep omsettes for 4,50 kroner per aksje på Oslo Børs mandag ettermiddag, opp 4,9 prosent.Birdstep lettet fredagBirdstep Technology-aksjen steg 14,4 prosent til 4,29 kroner på Oslo Børs fredag.Bakgrunnen var en melding om en ny ordre på 1,4 millioner kroner for SafeMove VPN-lisenser med NHS Partnership Trust.

Nyheter
Børs