Torsdag er den japanske Nikkei 225-indeksen ned 0,09 prosent mens den bredere Topix-indeksen er uforandret.I dag har det blitt kjent at ordreinngangen for maskiner i Japan falt 8,8 prosent i februar på månedsbasis. Ifølge TDN Finans var det ventet en nedgang på 2,6 prosent.Måneden før var maskinordrene opp 13,4 prosent på månedsbasis.Singapores Straits Times-indeks er ned 0,41 prosent, den koreanske Kospi-indeksen har lagt på seg 0,18 prosent mens Hang Seng-indeksen i Hong Kong er opp 0,44 prosent.Den kinesiske Shanghai Composite-indeksen kan vise til en oppgang på 0,29 prosent.Tidligere i dag kunne vi lese at den kinesiske handelsbalansen viste et underskudd på 7,71 milliarder dollar i mars 2014, mot et underskudd på 22,99 milliarder dollar måneden før.Ifølge TDN Finans var det ventet at balansen skulle vise et overskudd på 1,80 milliarder dollar.Samtidig har det blitt kjent at eksporten falt med 6,6 prosent på årsbasis mens det var ventet en oppgang på 4,8 prosent.Importen falt med 11,3 prosent mens det var ventet en oppgang på 3,9 prosent.