Netfonds tror Oslo Børs åpner opp 0,51 prosent i dag. - Veksttallene fra Kina kom inn bedre enn ventet i natt, noe som er positivt for aksjemarkedene. En interessant observasjon er at de kinesiske veksttallene har påvirket aksjemarkedene mer enn jobbtallene fra USA de siste par årene. - Det slippes to viktige rapporter fra USA i dag; Housing Starts (14:30) og Industrial Production (15:15), skriver banken onsdag morgen.Asiatiske børser stiger onsdag for første gang på fire dager.BNP-tall fra Kina bidrar til å løfte markedene.Kinas BNP steg i 1. kvartal 7,4 prosent fra samme periode i fjor. Det var ned fra 7,7 prosent i 4. kvartal, men over konsensus på 7,2 prosent. etter stengetid på Wall Street i går, og teknologi viser vei i Tokyo.For eksempel smeller Softbank opp over 8 prosent, etter at Alibaba Group (der Softbank eier 37 prosent) la frem sterke kvartalstall.Prisen på Nordsjø-olje faller 12 cent til 109,24 dollar fatet, mens prisen var 108,57 dollar fatet da børsen stengte tirsdag.De amerikanske børsene fortsatte oppturen tirsdag kveld. Dow Jones steg 0,6 prosent til 16.262,56, mens den bredere S&P 500-indeksen klatret 0,7 prosent til 1.842,98.Teknologitunge Nasdaq kunne vise til en oppgang på 0,3 prosent til 4.034,16.Økt spenning i Ukraina ble oppveid av sterke kvartalstall fra selskaper som Coca-Cola og Johnson & Johnson, melder Bloomberg. Disse aksjene steg fire og to prosent.Oslo Børs steg forsiktig tirsdag, og hovedindeksen endte opp 0,1 prosent til 545,82.Aker Solutions steg markert etter å .REC-aksjene falt ytterligere tirsdag. Deutsche Bank ser flere utfordringer for Kina hvis landet skal nå målet om å installere 14 gw solcellekapasitet i løpet av 2014.Som om en følge av dette er , og derfor prisutsiktene, i solmarkedet andre kvartal.REC Silicon falt 5,7 prosent til 2,986 kroner, mens REC Solar avsluttet ned 5,4 prosent til 78,50 kroner., og steg 1,6 prosent til 172,20 kroner.