Referatet fra det siste rentemøtet i Den amerikanske sentralbanken avslørte at forventningene til fremtiden og den økonomiske veksten kanskje er litt avdempet og det ikke lengre var noe sterkt ønske om å knytte den første rentehevingen til arbeidsledigheten.Referatet ble også av noen tolket dithen at den lave inflasjonen antyder at de lave rentene kan bli holdt lave til langt ut i 2015 likevel, og at en eventuell renteoppgang kan gå meget, sakte, pent og pyntelig for seg.Dow Jones steg 1,1 prosent til 16.437,18 og Nasdaq steg 1,7 prosent til 4.138,90 mens S&P 500 endte opp 1,1 prosent til 1.872,18.For hver aksje som falt var det nesten 3 aksjer som steg.Etter en kradtig korreksjon i tech-aksjene på Nasdaq, og mye snakk om at mange av nykommerne de siste par årene hadde gått for mye og kommet for langt foran den reelle inntjeningen, var risikoviljen og troen på at det kan være mer å gå på tilbake. I hvert fall for en stakket stund.På Nasdaq var det bare en av de ti mest aksjene som falt, med Facebook som dagens store vinner. Aksjen hadde falt 20 prosent før aksjen steg 7,25 prosent til 62,41 dollar og var dagens mest omsatte onsdag.Årsaken var at mange gjentok sin kjøpsanbefaling med henvisning til at potensiallet fra brukermassen på 1,2 milliarder ikke er tatt ut ennå og at annonseinntektene i første kvartal antas å ha vært over det analytikerne har ventet.Apple steg 1,3 prosent til 530,32 mens Google endte opp 1,7 prosent til 564,14 dollar. Tesla hentet seg også inn igjen og endte op 0,7 prosent til 216,93 dollar.På NYSE falt fire av de ti mest omsatte aksjene, med GM ned 2,6 prosent. Verizon falt 0,5 prosent og ble dagens mest omsatte.Bank of America steg 1,1 prosent mens Citigrtoup steg 1,2 prosent og IBM steg 1,7 prosent.