ABG Sundal Collier nedgraderer Royal Caribbean Cruises fra hold til salg, skriver TDN Finans. Analytiker Alexander Høst i ABG sier til nyhetstjenesten at de mener RCCLs konsensus for 2015 ligger for høyt.Høst  peker på at det er viktig å forstå at RCCL er en sentimentaksje, der kursen går på estimatendringer eller forventninger om estimatendringer, særlig neste tolv måneder, skriver TDN.- Wave season har vært sterk - sannsynligvis også sterkere enn det selskapet hadde ventet seg. Markedet er klar over dette og konsensus ligger derfor over selskapets egen guiding, skriver han i en epost til TDN.Høst mener at det er vanskelig å forestille seg sterk økonomisk vekst som driver topplinjen, uten at kostnadene følger etter.- Derfor mener vi at konsensus ligger for høyt for 2015 og at enten multiplene eller estimatene, eller gjerne begge deler, må komme ned, legger han til.