Nervøse Asia-børser før viktige tall

Investorene i Asia venter på amerikanske sysselsettingstall.

AP Photo
Børs

Børsene i Asia har svingt mellom pluss og minus fredag morgen. Ifølge Bloomberg er volumene små. Investorene er avventende før publiseringen av den amerikanske arbeidsmarkedsrapporten "Non farm payrolls" klokken 14:30. Rapporten regnes for å være én av månedens viktigste rapporter for aksjemarkedet.Det ventes at det ble skapt 200.000 nye arbeidsplasser utenfor landbrukssektoren i mars, samt en økning i privat sysselsetting på 195.000. Ledighetsraten ventes inn på 6,6 prosent.Så langt er Nikkei- og den bredere Topix-indeksen i Tokyo ned 0,2 prosent. Hang Seng i Hong Kong faller like mye, mens CSI 300-indeksen i Kina stiger 0,4 prosent.Straits Times i Singapore og Kospi i Sør-Korea faller 0,1 og 0,3 prosent.

Nyheter
Børs