Norway Royal Salmon-datterselskaper er innstilt for tildeling av ti nye grønne konsesjoner.Prisen er ti millioner kroner pr konsesjon. NRS er innstilt på alle sine 9 søknader i gruppe A.Tidligere har Fiskeridirektoratet offentliggjort at NRS Feøy tildeles en av de femten nye grønne konsesjonene i gruppe B.NRS bød 56 millioner kroner for sin konsesjon.NRS vil etter denne innstillingen ha 35 konsesjoner, som er en økning på 40 prosent.Aksjen ble umiddelbart sendt solid opp på børsen, og stiger klokken 15:00 11,94 prosent til 37,50 kroner.
Salmar
Salmar ble samtidig tildelt 9 av 15 gønne konsesjoner i gruppe B, men ingen i gruppe A.- Vi fikk brev i dag, hvor vi ble informert om at vi ikke fikk tildelt noen konsesjoner i gruppe A, sier finansdirektør Trond Tuvstein til Intrafish.Salmar faller 2,13 prosent til 80,25 kroner fredag ettermiddag.