Ny finansdirektør i Hurtigruten

Asta Lassesen får vikar i CFO-rollen i Hurtigruten ASA.

Hurtigrute-skipet "Trollfjord". Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / SCANPIX.
Børs

Asta Lassesen (31) har siden januar 2012 vært ansatt som CFO i Hurtigruten ASA. Som følge av forestående fødselspermisjon er Erik Hansen (60) leid inn som CFO for perioden 2. juni 2014 til 28. februar 2015, fremgår det av en børsmelding.Erik Hansen har mer enn 25 års erfaring med tilsvarende stillinger i børsnoterte selskap, som SVP og regiondirektør i bankvirksomhet, rådgiver innen konsernfinansiering og ledelse og som non-executive board director.Hansen har sin utdannelse fra Fontainebleau, Frankrike (MBA INSEAD) samt en B.Sc. i Management Studies fra Warwick Business School.Periscopus AS ved Trygve Hegnar eier 33,14 prosent i HRG (Hurtigruten).

Nyheter
Børs