Børsene i Asia ser rødt fredag.I Tokyo sluttet Nikkei ned 2,4 prosent, mens Topix-indeksen hadde falt 1,3 prosent.Nedsalget i teknologiaksjer tynger markedet,.Kinas største internettselskap, Tencent Holding, er blant de største taperne, etterfulgt av japanske Softbank og koreanske Samsung Electronics.- Når sentimentet forverrer seg i USA, har investorer en tendens til å fokusere på det negative, noe som skaper en nedadgående spiral, sier den Tokyo-baserte aksjestrategen Juichi Wako i Nomura Holdings til Bloomberg.- Vi ser en nødvendig korreksjon i teknologiaksjer, legger han til.I Kina steg konsumprisene som ventet 2,4 prosent på årsbasis i mars, mens produsentprisene falt 2,3 prosent - også det på årsbasis. Det var ventet et fall på 2,2 prosent.I Shanghai ligger large cap-indeksen CSI 300 an til å falle 0,5 prosent, mens Shanghai Composite trekker ned 0,6 prosent.Hang Seng i Hong Kong er ned 0,8 prosent.For øvrig i Asia- og Stillehavsregionen faller Kospi-indeksen i Seoul 0,8 prosent, mens Sydney-børsen er ned én prosent.