Analytiker: Kjøp, kjøp og kjøp

Analytiker Bjørn Inge Pettersen rykker ut med en kjøpsanbefaling på tre aksjer.

Foto: Scanpix

Bjørn Inge Pettersen i Aksjeanalyser.com har i dag gått ut med en kjøpsanbefaling på Dolphin Group, Kongsberg Gruppen og Aker Solutions.Han slår fast at Dolphin Group har etablert en stigende trend, og hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres på sikt.- I det korte bildet så konsoliderer aksjen etter å ha brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt 5,70 kroner, og det ligger nå støtte ned mot dette nivået ved korreksjoner ned i aksjen. Like under, rundt 5,60 kroner, finner aksjen også støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt, forteller Pettersen.Basert på det positive tekniske bildet Dolphin Group viser så vurderer Pettersen aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Han mener potensialet for aksjen er opp mot 6,70 kroner på 1-3 måneders sikt.Stop-loss kan gjerne settes ved 5,40 kroner.Analytikeren spår også videre kursoppgang for Kongsberg Gruppen i tiden fremover.- Aksjen konsoliderer i det korte bildet, og finner betydelig støtte rundt 135 kroner. Her ligger det både støtte fra nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, og fra aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt, sier Pettersen.Han mener potensialet for aksjen på 4-8 ukers er opp mot 150 kronerStop-loss settes ved 133 kroner.Aker Solutions får også en kjøpsanbefaling.- På oppsiden ligger første motstandsnivå av større betydning rundt 110 kroner, og deretter er neste motstandsnivå av betydning rundt 120 kroner, sier Pettersen.Basert på det positive tekniske bildet Aker Solutions viser hevder analytikeren at aksjen er en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Han ser et potensiale for aksjen opp mot 120 kroner på 1-3 måneders sikt.Stop-loss settes ved 94 kroner.