Arbeidstakerforeningen Parat og ledelsen i Norwegian har erklært våpenhvile. Finansavisen skriver i dag at analytikerne gleder seg over resultatet.– Viktigst for selskapet og eierne er at det unngikk streik. For Norwegian innebærer ikke den nye avtalen med de kabinansatte i Danmark og Norge store endringer.
Norwegian har rett og slett kommet svært godt ut av det
, sier analytiker Hans Erik Jacobsen i Swedbank til Finansavisen.Jacobsen ser en oppside for aksjen på nær 20 prosent.Analytiker Tian Tollefsen i SEB forventer at streiken kan ha påført fall i passasjertallene for mai og juni. Ifølge Finansavisen har han likevel en kjøpsanbefaling på Norwegian, med kursmål 285 kroner.Flere analytikere ser lyst på Norwegian-aksjens muligheter. Haakon Aschehoug i DNB Markets har en kjøpsanbefaling og et kursmål på 300 kroner i sin siste analyse. Også analytiker Kenneth Sivertsen i Arctic Securities velger å holde på seg på 300 kroner og kjøp.Torsdag omsettes aksjen for 240,90 kroner, opp 0,38 prosent. Den siste måneden har aksjen lagt på seg 5,75 prosent mens den er opp 28 prosent siden nyttår.