Fredag 23. mai er det syv nye aksjer i Norden Topp 10 fra Investtech. Dermed består listen av to svenske, to norske, fem danske og en finsk aksje.Norge er representert med BW LPG og Cermaq.BW LPG meldte i dag om et resultat etter skatt på 30,8 millioner dollar i 1. kvartal 2014, mot minus 13,7 millioner dollar i 1. kvartal 2013. Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 19 millioner dollar.
Presentasjonen kan du se LIVE her. Her finner du rapporten.
  
1. 1.   NKT Holding(NKT.CO) - 22. mai 2014. Siste sluttkurs: 370.1 (1.3)
NKT Holding har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen, noe som åpner for enda sterkere stigningstakt. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 360 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 360 kroner ved reaksjoner tilbake. Volumtopper korresponderer godt med kurstopper og volumbunner korresponderer godt med kursbunner. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker trendbildet. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette anses å svekke aksjen. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.NKT Holding har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen, noe som åpner for enda sterkere stigningstakt. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 360 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 360 kroner ved reaksjoner tilbake. Volumtopper korresponderer godt med kurstopper og volumbunner korresponderer godt med kursbunner. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker trendbildet. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette anses å svekke aksjen. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.
  
2. 2.   Royal UNIBREW(RBREW.CO) - 22. mai 2014. Siste sluttkurs: 872 (-6)
Royal UNIBREW ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 751 kroner. Objektivet ved 823 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 840 kroner og videre oppgang er dermed signalisert. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.Royal UNIBREW ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 751 kroner. Objektivet ved 823 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 840 kroner og videre oppgang er dermed signalisert. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.
  
3. 3.   Byggmax Group(BMAX.ST) - 22. mai 2014. Siste sluttkurs: 53.75 (0.25)
Byggmax Group viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 51.00 kroner og videre oppgang er dermed signalisert. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbildet. RSI-kurven viser en fallende trend, noe som er et tidlig signal om mulig trendbrudd ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.Byggmax Group viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 51.00 kroner og videre oppgang er dermed signalisert. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbildet. RSI-kurven viser en fallende trend, noe som er et tidlig signal om mulig trendbrudd ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.
  
4. 4.   A.P. Møller - Mærsk B(MAERSKB.CO) - 22. mai 2014. Siste sluttkurs: 13900 (70)
A.P. Møller - Mærsk B ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 13184 kroner. Videre oppgang til 14468 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 13000 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette brukes som et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.A.P. Møller - Mærsk B ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 13184 kroner. Videre oppgang til 14468 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 13000 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette brukes som et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.
  
5. 5.   GN Store Nord(GN.CO) - 22. mai 2014. Siste sluttkurs: 148.7 (-0.1)
GN Store Nord ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen ligger nå imidlertid nær taket i trendkanalen, noe som kan gi en reaksjon ned. Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 138 kroner. Videre oppgang til 150 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 134 kroner. Volumtopper korresponderer godt med kurstopper og volumbunner korresponderer godt med kursbunner. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker trendbildet. RSI er overkjøpt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.GN Store Nord ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen ligger nå imidlertid nær taket i trendkanalen, noe som kan gi en reaksjon ned. Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 138 kroner. Videre oppgang til 150 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 134 kroner. Volumtopper korresponderer godt med kurstopper og volumbunner korresponderer godt med kursbunner. Volumbalansen er også positiv, noe som styrker trendbildet. RSI er overkjøpt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.
  
6. 6.   BW LPG(BWLPG.OL) - 22. mai 2014. Siste sluttkurs: 77.5 (1)
BW LPG viser ingen klar trend. Aksjen har brutt en rektangelformasjon. Etablert brudd på motstanden ved 77.07 kroner vil signalisere videre oppgang til 82.21 kroner eller mer. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 76.00 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 76.00 kroner ved reaksjoner tilbake. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.BW LPG viser ingen klar trend. Aksjen har brutt en rektangelformasjon. Etablert brudd på motstanden ved 77.07 kroner vil signalisere videre oppgang til 82.21 kroner eller mer. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 76.00 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 76.00 kroner ved reaksjoner tilbake. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.
  
7. 7.   Cermaq(CEQ.OL) - 22. mai 2014. Siste sluttkurs: 73.5 (-0.5)
Cermaq ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 66.01 kroner. Objektivet ved 72.13 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen har støtte ved ca 58.60 kroner. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet. RSI er overkjøpt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.Cermaq ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 66.01 kroner. Objektivet ved 72.13 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen har støtte ved ca 58.60 kroner. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet. RSI er overkjøpt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.
  
8. 8.   Intrum Justitia(IJ.ST) - 22. mai 2014. Siste sluttkurs: 199.6 (1.9)
Intrum Justitia har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen. Dette signaliserer enda sterkere stigningstakt, men den sterke oppgangen kan gi reaksjoner tilbake på kort sikt. Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 184 kroner. Videre oppgang til 203 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 182 kroner. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette brukes som et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.Intrum Justitia har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen. Dette signaliserer enda sterkere stigningstakt, men den sterke oppgangen kan gi reaksjoner tilbake på kort sikt. Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 184 kroner. Videre oppgang til 203 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 182 kroner. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette brukes som et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.
  
9. 9.   Elektrobit Group(EBC1V.HEX) - 22. mai 2014. Siste sluttkurs: 2.58 (-0.02)
Elektrobit Group ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Aksjen ligger mellom støtten ved ca 2.50 euro og motstanden ved ca 2.80 euro og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.Elektrobit Group ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Aksjen ligger mellom støtten ved ca 2.50 euro og motstanden ved ca 2.80 euro og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.
  
10. 10.   Pandora A/S(PNDORA.CO) - 22. mai 2014. Siste sluttkurs: 413.2 (3.9)
Pandora A/S ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kursen har også brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig trading range. Aksjen har støtte ved ca 360 kroner. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette anses å svekke aksjen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.Pandora A/S ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kursen har også brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig trading range. Aksjen har støtte ved ca 360 kroner. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette anses å svekke aksjen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.
Omsetningen totalt kom inn på 150,8 millioner dollar, opp fra 84,9 millioner dollar i samme periode for ett år siden.Konsensus lå på 127 millioner dollar.