Amerikanske børser var ned i går og nedgangen har fortsatt i Asia over natten.Det har i natt vært rentemøte i Bank of Japan, uten at det kom nye tiltak.Analytikerne i Nordea mener investorene kan ha blitt skuffet over at BoJ ikke ga noen signaler om ytterligere lettelser i pengepolitikken fremover
Nordeas tallknusere understreker at dagens viktigste hendelser kommer fra USA.
- Vi får referat fra forrige rentemøtet i Federal Open Market Comittee (FOMC) i kveld. Vi venter ikke de store nyhetene, men det vil trolig bekreftes at nedtrappingen i obligasjonskjøpene vil fortsette og at renten vil holdes lav «for a considerable time», skriver Nordea.- FOMC kan imidlertid uttrykke noe bekymring over et noe roligere boligmarked og geopolitiske risikofaktorer (Ukraina), avslutter Nordea.Fed-sjef Janet Yellen skal også holde tale tidligere på kvelden.