Hvert år presenterer nettstedet Barrons en oversikt over de 100 beste hedgefondene i verden.For å komme på topp må du ha vært best i klassen over en 3-års periode.Ifølge sammenstillingen var mange av de best presterende aksjespesialister som fokuserte på kun ett fåtall aksjer eller sektorer.Vinneren, Glenview Offshore Opportunity fund, valgte for eksempel på satse en tredjedel av porteføljen på helsesektoren.- Selv om mange investorer har vært skeptiske til Obamacare så har det vært en velsignelse for mye av helse- og omsorgssektoren, sier Larry Robbins i Glenview.Nummer 4 på listen, Childrens Investment fund, satset blant annet tungt på Airbus - som har steget 90 prosent det siste året.Samtidig utgjorde kun 20 aksjer hele 80 prosent av porteføljen for Senvest Partners - som endte på 37. plassSnittveksten for listen totalt sett var på 17,01 prosent, mens S&P 500 til sammenligning har vært opp 16,15 prosent de siste 3 årene.Her finner du over alle 100 fondene.