Norwegian ble dagens vinner på Oslo Børs, og steg 4,4 prosent til 238,70 kroner på dagens nest høyeste volum.Parat og Norwegian ble natt til mandag - Dette er klart positivt og fjerner mye usikkerhet, skriver Carnegie-analytiker Preben Rasch-Olsen ifølge TDN Finans i en oppdatering mandag.Dog venter han at kansellerte flyavganger vil påvirke trafikktallene for mai negativt. Norwegian bekreftet selv mandag at selskapet har grunnet lave bestillinger.- Tallene vil helt klart være svake. (...) Trusselen om en streik har ført til svake salgstall for Norwegian i mai, som har medført lavere estimater. Dette bør bli godt forstått i markedet, fortsetter Rasch-Olsen ifølge nyhetsbyrået.Analytikeren mener ifølge TDN Finans at mandagens signaler fra Ryanair om gode bookingtall for sommeren også virker støttende på aksjen.Rasch-Olsen er ingen grunn å slippe sin kjøpsanbefaling på Norwegian.- Vi venter at yielden sakte vil vise en gjeninnhentning de kommende månedene, ettersom all ny kapasitet blir absorbert og selskapet møter lettere sammenligningstall, skriver han ifølge nyhetsbyrået.