Fra advokatfirmaet BA-HRs styrerom i fjerde etasje på Tjuvholmen i Oslo forsøkte en liten delegasjon å få en avtale med de streikende i Norwegian, skriver DN.- Det går i bølger. Bare et kvarter før løsningen lå på bordet, så det mørkt ut. Så kom en siste endring i forslaget på plass, og det ble sendt over. Da var det klart, sier partner Tarjei Torkildsen i BA-HR til avisen.Han ledet forhandlingene for Norwegian sammen med selskapets HR-direktør Gunnar Martinsen og direktør for datterselskapet Norwegian Air Norway as, Geir Steiro.Ifølge DN skal Norwegian-sjef Bjørn Kjos og finansdirektør Frode E. Foss ha vært ofte på telefonen.På den andre siden av byen, hos fagforeningen Parat på Grønland, satt forhandlingsleder Turid Svendsen med kabinforeningens leder Marit Linden og Parats advokater.- Først søndag kveld ble det utvikling i forhandlingene, sier Lindén om den fastkjørte dialogen med Norwegian.Fagforeningens leder, Hans-Erik Skjæggerud, sier til DN at han opplevde dialogen som uvanlig.- Uformell kontakt mellom partene er ikke uvanlig, men at forhandlinger skjer via epost har jeg ikke hørt om tidligere, sier Skjæggerud til avisen.