Referatet fra rentemøtet i den amerikanske sentralbanken i april ble dagens halmstrå på Wall Street. Etter et par uker med turbulens lette investorene etter alt fra ord som indikert usikkerhet rundt nedtrappingen av stimulansene og til mer konkrete signaler. Flere mente de kunne lese av referatet, uttalelser og taler fra medlemmer i komiteen, inkludert sentralbanksjef Janet Yellen onsdag, at det kan være muligheter for at sentralbanken ikke fortsetter nedtrappingen av stimulansene i samme takt som til nå, slik man har ventet tidligere.Og når Kansas City Fed President Esther George, ifølge Marketwatch, uttalte at det ikke nødvendigvis blir så lett å avslutte tilbakekjøpsprogrammet og stimulansene, var det tilløp til jubel på Wall Street. Og det selv om det også lå en undertone av (grav)alvor i det. Det siste var det imidlertid ikke så mange brydde seg om. Børsene skulle opp onsdag.Ingen vet noe sikkert før det er sikkert, men investorene som tolket referatet og signalene som positive, for et eller annet, var i flertall og onsdag var det dermed tilløp til et minirally på børsene i New York.Dow Jones steg 0,97 prosent til 16.533 og Nasdaq steg 0,85 prosent til 4.131,54. S&P 500 steg 0,81 prosent til 1.888,03.For hver aksjen som falt på NYSE var det to som steg. På Nasdaq steg halvannen aksje for hver som falt.Bare en av de ti mest omsatte aksjene på Nasdaq falt, med eBay ned 0,15 prosent. Apple var den mest omsatte og aksjen steg 0,26 prosent til 606,31 dollar og det høyeste siden 25. oktoner 2012.Facebook steg 3,3 prosent til 60,49 dollar og Netflix steg 5,1 prosent til 390,6 dollar. Microsoft endte opp 1,7 prosent, mens Tesla steg 2,1 prosent til 199,45 dollar.Bare to av de ti mest omsatte aksjene på NYSE falt, med AT&T ned 0,65 prosent etter kjøpet av DirecTV for 49 milliarder dollar. Salesforce.com falt 5,1 prosent etter å ha lagt frem kvartalstall med større tap enn ventet, men med et bedre resultat enn ventet.Bankene steg med Goldman Sachs opp 1,9 prosent og Bank of America opp 0,55 prosent. J.P. Morgan steg 0,7 prosent.  Dow Jones