Leder for kabinforeningen, Marit Lindén, sier de har fått gjennomslag for sine krav og er enige om felles struktur på tariffavtalene for Norge og Danmark.– Vi har fått tariffavtaler som gir en felles overbygging for Norge og Danmark, og som er tilnærmet lik avtalen vi har hatt de siste fire årene. Prinsippet om norsk verneting, lovverk og forhandlingsordning har vært viktig for oss, dette videreføres nå også for våre medlemmer ved basen i København, sier Parat-leder Hans-Erik Skjæggerud i en melding.Avtalen som er inngått sikrer ifølge Skjæggerud de kabinansatte i Danmark fortsatt fast jobb i Norwegian.– Ingen av de norske basene legges ned, de ansatte i Danmark er sikret fortsatt fast jobb i selskapet og avtalen knyttet til ID-billetter videreføres slik ordningen var før streiken. Det betyr at selskapet har trukket tilbake alle truslene som ble fremsatt i den mye omtalte tekstmeldingen som ble sendt ut av Norwegian-ledelsen under forhandlingene, sier Parat-lederen.Nyheten blir tydeligvis godt mottatt på Oslo Børs hvor aksjen nå omsettes for 241,50 kroner, opp 5,64 prosent.