Oslo Børs åpnet tilnærmet flatt tirsdag, men siden ble det verre - på det laveste var børsen nede i 589,51 poeng. Hovedindeksen falt til slutt 0,45 prosent til 591,75.Avkastningen så langt i år er dermed på 7,81 prosent.Prisen på Nordsjø-olje faller ved børsens stengetid 0,07 prosent til 109,29 dollar fatet. Statoil-aksjen falt i dag 0,39 prosent til 178,60 kroner. etter at det ble oppdaget unormal utgraving av masse under en brønnramme.Telenor er nummer to på omsetningsoversikten med 353 millioner kroner. Aksjen falt i dag 1,04 prosent til 142,40 kroner. Det har ikke kommet meldinger fra selskapet. Telegiganten Vodafone la tirsdag frem noe svakere kvartalstall enn ventet.Militæret i Thailand innførte mandag en landsomfattende unntakstilstand. Telenor opererer i landet.Den nye avtalen er inngått med virkning fra 01.04. 2014 og løper til og med 31.03 2019, skriver selskapet i en melding.Avtalen har en samlet verdi på 2,7 milliarder kroner.«Gjennom denne avtalen med DNB befester EVRY sin ledende posisjon i det nordiske markedet for stormaskintjenester. EVRY blir en av to hovedleverandører av driftstjenester til DNB, og banken forblir en av EVRYs største kunder», heter det i meldingen.Evry steg dermed to prosent til 10,20 kroner, mens DNB falt 0,64 prosent til 109 kroner.Sistnevnte ble også dagens soleklart mest omsatte aksje med 749 millioner kroner.Styrene i SPP Liv Fondförsäkring AB og SPP Livförsäkring AB, to heleide selskap i Storebrand-konsernet, vedtok på styremøte mandag at Sammenslåingen av selskapene har en rekke operasjonelle og finansielle fordeler, og er blant annet en del av tilpasningene Storebrand gjør i forkant av Solvens II, opplyser Storebrand.Storebrand steg i dag 0,26 prosent til 34,60 kroner. Kontrakten har en ventet varighet på 13 måneder og verdsettes til 210 millioner dollar.DNB Markets påpeker at ratenivået er på linje med deres estimat og at det således ikke gir noen grunn til å endre forventningene.Aksjen endte opp 1,19 prosent til 34 kroner. for levering av luftfjæringer til en SUV-produsent. Total verdi estimeres til 8 millioner euro, tilsvarende 65 millioner norske kroner.KOA-aksjen steg 2,98 prosent til 6,22 kroner., mot minus 10,7 millioner dollar i samme periode året før.Eitzen Chemical toppet vinnerlisten rett etter åpning, men aksjen endte til slutt ned 3,84 prosent til 6,01 kroner. mot minus 273 millioner kroner i samme periode året før.Aksjen er uendret på 17 øre., mot 67,5 millioner kroner i samme periode året før.Belønningen er en oppgang på 3,48 prosent til 104 kroner.Norwegian har inngått våpenhvile med de kabinansatte. Finansavisen kan i dag fortelle at .Trusselen om full opptrapping av streiken har medført en brutal salgssvikt. I går innstilte Norwegian 17 innenriksavganger, og regner med et titalls kanselleringer for hver dag denne uken.– Ja, vi tar med oss en del lærdom. Sammenlignet med hva som kom ut av avtalen har det kostet altfor mye. Vi skulle gjerne vært denne konflikten foruten, sier kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik i Norwegian til Finansavisen. Hun mener at Norwegian hele tiden har ønsket forhandlinger.Norwegian steg i dag 0,42 prosent til 239,70 kroner.Det var generelt sett mange røde tall på børsen i dag. Utover Telenor, Statoil og DNB falt tungvektere som Marine Harvest, Yara og Norsk Hydro med henholdsvis 2,06 prosent, 0,88 prosent og 1,2 prosent.Vi tar ellers med oss at Rocksource gikk rett til topps på vinnerlisten i dag. Aksjen steg 11,36 prosent til 4,90 kroner, uten at det har kommet frem noen selskapsspesifikke nyheter.Helt i motsatt ende av skalaen finner vi Birdstep, som i dag falt 7,07 prosent til 2,63 kroner. Heller ikke her har det kommet noen nyheter fra selskapet.