DN har tidligere skrevet at Økokrim mistenker at det børsnoterte seismikkselskapet TGS-Nopec har medvirket til skatteunndragelser for flere hundre millioner kroner. Siktelsen gjelder en seismikkontrakt med oljeselskapet Skeie Energy, som senere har skiftet navn til E & P Holding. Også sistnevnte selskap er siktet for grovt skattesvik.Advokat og styreleder i E & P Holding Tom Bernhard Knudsen bekrefter overfor avisen at eier og seriegründer Bjarne Skeie har status som mistenkt i samme sak.– Det er bare en teknisk sak, for å få gjennomført razzia, så får han visse rettigheter som mistenkt. Det er prosessuelle forhold, sier Knudsen til avisen.– Håper du forstår den uoversiktlige situasjonen som er oppstått, vi samarbeider godt med Økokrim, for å finne ut av hendelsene, skriver Skeie i en tekstmelding til DN.Han legger ifølge avisen til at han var enestyre i E & P Holding i den nevnte perioden, «i påvente av administrasjonenes utvikling i selskapet».