Blandede markeder i Asia

Børsene i Asia drar i begge retninger etter solid opptur for MSCI Asia Pacific de siste ukene.

AP Photo
Børs

Markedene i Asia er blandede mandag morgen, etter at samleindeksen MSCI Asia Pacific steg for femte uke på rad sist uke - den lengste sammenhengende oppturen på ti måneder.Ifølge Bloomberg steg indeksen dermed til sitt høyeste nivå siden juni 2008. Mandag morgen er den imidlertid ned 0,2 prosent, med omtrent to aksjer som faller for hver som stiger.I Japan faller Nikkei 225 med 1,04 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 0,72 prosent.Kinesiske CSI 300 er opp 0,16 prosent, Shanghai Composites stiger 0,18 prosent, og i Australia er S&P/ASX 200 opp 0,07 prosent.I Hong Kong faller Hang Seng med 0,06 prosent, mens Singapores Straits Times-indeks er opp 0,01 prosent.Sør-koreanske Kospi stiger med 0,04 prosent, mens Taiex i Taiwan er opp 0,12 prosent.

Nyheter
Børs