Oslo Børsonsdag. Etter få minutters handel står hovedindeksen i 621,55, ned 0,94 prosent.Utviklingen skjer i kjølvannet av at de amerikanske børsene falt videre tilbake tirsdag, mens de asiatiske fulgte etter onsdag morgen.Prisen på et fat Nordsjøolje faller ved børsens åpning med 0,45 prosent til 113,95 dollar. Til sammenlikning var prisen 114,57 dollar fatet ved børsens stengetid tirsdag.Statoil faller 1,9 prosent til 191,10 kroner fra start.DNO faller på sin side med 1,74 prosent til 21,51 kroner.Petrolia faller mest av oljeselskapene, med en nedtur på 1,82 prosent til 10,80 kroner.. Den gjenværende kontraktsverdien er 150 millioner dollar og går ut av ordrebeholdningen.Det melder selskapet onsdag.Totalt var kontrakten på 250 millioner dollar.Aksjen stuper 5,42 prosent til 106,50 kroner, som dagens største taper så langt., skriver TDN Finans.Det fremgår av oppdateringer fra meglerhusene.Morgan Stanley mener kjøpet av Adcolony gir sterke synergier til annonse- og mobilnettleser-områdene. Meglerhuset regner en rundt 13 prosent innvanning til sitt anslag på resultat pr aksje i 2015.«Vi tror markedet bør se dette som positivt», skriver Morgan Stanley.Opera stiger 4,75 prosent til 77,25 kroner som dagens andre største vinner så langt.DN har tidligere skrevet at Økokrim mistenker at det børsnoterte seismikkselskapet TGS-Nopec har medvirket til skatteunndragelser for flere hundre millioner kroner. Siktelsen gjelder en seismikkontrakt med oljeselskapet Skeie Energy, som senere har skiftet navn til E & P Holding. Også sistnevnte selskap er siktet for grovt skattesvik.- Det er bare en teknisk sak, for å få gjennomført razzia, så får han visse rettigheter som mistenkt. Det er prosessuelle forhold, sier Knudsen til avisen.TGS fammer 1,11 prosent til 196,30 kroner.Selskapet gir tilretteleggerne 30 dagers overtildelingsopsjon på ytterligere 1,65 millioner aksjer, skriver TDN.Bruttoprovenyet skal brukes til delvis å finansiere den betingende avtalen med Keppel Shipyard i Singapore for ombygging av LNG-befrakteren «Hilli» til et FLNG-skip.Aksjen faller 1,97 prosent til 55,30 kroner. på 9,6 millioner dollar i 2. kvartal 2014 mot minus 5,1 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,29 dollar, mot minus 0,34 dollar ved samme korsvei i fjor.Aksjen faller 0,67 prosent til 148 kroner.