Spår normale DNB-utbytter i 2015

JP Morgan er sikrere i sin sak etter torsdagens seanse.

Rune Bjerke - Foto: Finansavisen
Børs

DNB avholdt sist torsdag et lunsjseminar om sin livvirksomhet.Seminaret har gjort JP Morgan sikrere på at DNB vil nå sitt mål om 13,5-14 prosent ren kjernekapital, og dermed returnere til sin normale utbyttepolitikk på 50 prosent i 2015.Det skrev meglerhuset ifølge TDN Finans i en oppdatering datert fredag.- At kapitalkravene under Solvency II er håndterbare uten tilleggskapital fra banken er positivt, skriver JP Morgan. Ifølge nyhetsbyrået tror meglerhuset at redusert bekymring for solvenssituasjonen i livvirksomheten er positivt for kapitaloppbyggingen og kontantstrømmen.JP Morgan har ifølge TDN overvekt på DNB-aksjen.Følg Hegnar.no på Facebook her!

Nyheter
Børs