Denne uken velger strategene i Nordea å ta Avance Gas inn i den anbefalte porteføljen.- På bakgrunn av det sterke sentimentet i VLGC-sektoren, attraktiv verdsettelse og solid utbyttepolitikk velger vi å ta inn Avance Gas. Selskapet er meget aksjonærvennlig, slår Nordea fast.Nordea har en kjøpsanbefaling på aksjen, og opererer med et kursmål på 168 kroner.Forrige uke sto porteføljen på stedet hvil mens hovedindeksen på Oslo Børs falt 2,2 prosent.Marine Harvest, som er nykommeren i porteføljen fra sist uke, gjorde det best med en oppgang på 2,7 prosent.Verst gikk det med Protector Forsikring som falt 3,3 prosent.
Ukeporteføljen består av følgende aksjer:
  • Avance GasAvance Gas
  • Marine HarvestMarine Harvest
  • Protector ForsikringProtector Forsikring
  • Golden OceanGolden Ocean
  • DNODNO
  • BWLPGBWLPG
  • TelenorTelenor
  • AkerAker