Vel én million Get-kunder kan være på vei mot Oslo Børs, skriver Finansavisen.Quadrangle og Goldman Sachs Capital Partners vurderer en notering eller et salg av den norske pengemaskinen, og adm. direktør Gunnar Evensen skal allerede ha presentert selskapet for en håndfull investorer.- Vi kommenterer ikke rykter i markedet, sier kommunikasjonssjef Anders Bigseth da Finansavisen ringer for å høre mer om noteringen.
Pilene peker oppoverDersom man antar at ledelsen reinvesterte rundt halvparten av gevinsten i Get for syv år siden og sitter på 5 prosent av selskapet i dag, kan de ha papirverdier for en halv milliard kroner ved en exit på Oslo Børs.Les hele saken i onsdagens utgave av Finansavisen!
Ifølge Reuters håper eierne å notere Get med en prising på 15 milliarder kroner, inkludert gjeld. Basert på 2012-regnskapet har holdingselskapet lånt rundt 4,5 milliarder kroner.I fjor solgte Get TV, bredbånd, telefoni og underholdning for 2,44 milliarder kroner, mens EBITDA-resultatet ble 1,12 milliarder kroner. Børsnoteringen kommer på et tidspunkt hvor de fleste piler peker oppover for kabel-tv-selskapet.