I mandagens rapport fra Investtech omtales Vizrt og Protector Forsikring som kjøpskandidater mens PGS får en salgsanbefaling.
- Vizrt viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Etter å ha gått sidelengs mellom ca. 22 og 25 kroner siden november, der det var balanse mellom tilbud og etterspørsel, har det kommet til flere kjøpere og kursen har brutt opp. En videre positiv utvikling indikeres, og det er lite motstand over dagens nivå. Hvis kursen skulle reagere tilbake, ligger det støtte ved 25 kroner. Aksjen er svakt negativ på innsidehandler. Kjøpskandidat, sier Taugbøl.- Protector Forsikring har steget kraftig etter et kjøpssignal fra en rektangelformasjon i mai. Aksjen har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen, og signaliserer med dette enda sterkere stigningstakt. Aksjen har støtte ved ca. 25,70 kroner. Etter flere innsidekjøp denne måneden, er aksjen meget positiv på innsidehandler. Senest Country Manager Danmark Flemming Conrad som torsdag kjøpte aksjer for over 600.000 kroner. Kjøpskandidat, sier analytikeren.- Petroleum Geo-Services viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal. Kursen reagerer ned fra taket av trendkanalen og har brutt støtten ved 66 kroner. Dette nivået danner nå motstand, og videre nedgang innenfor trenden er signalisert. Det har tidligere ligget kjøpere rundt 62 kroner, noe som kan bremse nedgangen. Hvis disse kjøperne har forsvunnet og kursen bryter støtten, vil det utløse et nytt salgssignal. Salgskandidat, avslutter Taugbøl.