Ukens 17 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 17 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Albert Collett. Foto: Finansavisen.
Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 17 aksjer denne uken.Tunaal er enig med Roland om DNO og Telenor, og med Collett om Norsk Hydro.Ukens 17 anbefalte aksjer Aker BW LPGCermaqDeep Sea SupplyDNB DNODolphin GroupGolden OceanHöegh LNGMarine Harvest Norsk HydroOrklaProtector Forsikring SalmarStolt-NielsenTelenorYaraArctic har ifølge avisen klart seg klart best hittil i år, med en avkastning på 26,2 prosent. DNB Markets og Nordea Markets er opp hhv. 16,4 og 19,3 prosent.Hovedindeksen har steget 13,6 prosent siden nyttår.Her publiseres kontinuerlig nye aksjetips.Følg Hegnar.no på Facebook her!

Nyheter
Børs