Oslo Børs åpnet tirsdagen opp i tråd med utviklingen ipå morgenkvisten.Siden den gang har hovedindeksen flatet ut, og ved lunsjtider er det en liten opptur på 0,07 prosent til 617,36.Med en uke fullspekket av viktige makrotall fra USA er markedene trolig noe avventende.Et fat Nordsjøolje omsettes i tolvtiden for 107,91 dollar, opp 0,32 prosent i dagens handel.Statoil faller på sin side med 0,06 prosent til 181,40 kroner på Oslo Børs.Telenor er opp 0,75 prosent til 148,30 kroner, som eneste vinner blant dagens fem mest omsatte så langt. Ifølge TDN Finans ., og høyner kursmålet fra 34 til 42 kroner, kommer det frem av en oppdatering fra meglerhuset tirsdag, ifølge TDN Finans.Fondsfinans viser at underliggende driftsresultat utviklet seg positivt sammen med aluminiumsvirksomheten i andre kvartal. I tillegg, var både utsiktene og markedskommentarene positive, ifølge meglerhuset.Fondsfinans mener at selskapet fortsatt er i en innhentingsfase, men argumenter for at de fleste underliggende faktorene nå er støttende nok til å betydelig revidere multiplene, og understreker at aksjen ikke er dyr med tanke på Hydros «bedrende kvaliteter og underliggende verdi».Aksjen faller 0,6 prosent til 37,82 kroner.De sentrale myndighetene i Irak har fått en amerikansk rettskjennelse til å beslaglegge den kurdiske, angivelig ulovlig eksporterte oljen i tankskipet «United Kalarvta» som ligger ankret utenfor Texas, skriver Bloomberg tirsdag, ifølge TDN Finans.Ifølge Carl Larry i Oil Outlooks & Opinions vil det, hvis et amerikansk raffineri tar levering av den aktuelle oljen, sende et signal til resten av verden om at det er greit å drive handel med De kurdiske regionale myndighetene i Nord-Irak (KRG).- Det åpner døren for en slags oppløsning i regionen, hvor man vil kunne få et separat Kurdistan og Irak. Det vil definitivt skape splittelse, og flere folk vil anerkjenne og respektere det, sier han til Bloomberg News.Tidligere i dag skrev Hegnar.no at analytiker i Arctic Securities mente nyheten om at kurdisk olje hadde ankommet Texas å være «».DNO faller 1,19 prosent til 21,54 kroner.Samtidig kuttes kursmålet fra 133 kroner til 88 kroner.Meglerhuset kutter sine estimater for driftsresultat og resultat per aksje i 2015 med henholdsvis 29 og 28 prosent, basert på en estimert nedgang i omsetning på 7 prosent i 2015, samt en driftsmargin på 12,1 prosent mot tidligere anslåtte 15 prosent.DNB Markets gjentar samtidig sin holdanbefaling, med et kursmål på 120 kroner, mens Fondsfinans gjentar sin kjøpsanbefaling med et kursmål på 148 kroner.SUBC-aksjen faller ved lunsjtider med 0,48 prosent til 104 kroner.