De amerikanske børsene åpner ned stygt i ukens siste handelsdag.Dow Jones, Nasdaq og S&P 500 er ned henholdsvis 0,6, 0,7 og 0,5 prosent.- Resultatsesongen har gått bra, ikke spektakulær, men bra. Det er en bekymring at veksten vil avta globalt, så folk har fulgt tett med på selskapsdata. Det er de finansielle tallene som vil bevege markedene, sier leder ved Henderson Global Investors til Bloomberg.Blant selskapene som faller fra start er Amazon, som er ned hele 12 prosent.Netthandelsselskapet fikk et resultat på -0,27 dollar pr aksje i andre kvartal 2014, mot ventet -0,15 dollar, ifølge Thomson Financial. Omsetningen var samtidig på 19,3 milliarder dollar, mot ventet 19,34 milliarder dollar.av varige goder i USA viste fredag en oppgang på 0,7 prosent i juni, som var litt høyere enn det markedet ventet, som var en oppgang på 0,5 prosent, ifølge estimater innhentet av Bloomberg News.