De to kjente investorene, Arne Fredly og Øystein Stray Spetalen, er blant investorene som har tatt plass og kjøpt seg inn og opp i Pareto Bank.Investorene kom inn på
fra 1. til 2. kvartal.Ifølge listen er Apollo Asset Limited, ved Arne Fredly, selskapets 4. største aksjonær. Ikke langt bak, som nr. 9 på aksjonærlisten finner vi Tycoon Industrier, et av Øystein Stray Spetalens selskap.Men det er ikke de eneste kjente navnene. På 2. plass finner vi John Fredriksens Geveran Trading, som sitter på 8,02 prosent av den totale aksjekapitalen. Det blir likevel bare "peanuts" i forhold til hva Også Frederik Wilhem Mohns Perestroika og Ojada ved Gunnar Braathen sitter høyt på aksjonærlisten, på henholdsvis 6. og 8. plass.Trolig er det gode som gjør at "hippieklubben" har lagt sin elsk på Pareto Bank.Sammenlignet med 1. halvår 2013 har Pareto Bank økt netto inntekter fra 100,1 millioner kroner til 147,5 millioner kroner i 1. halvår 2014.Også bunnlinjen ser betydelig bedre ut, opp 36,6 millioner kroner fra 45,7 millioner kroner i 1. halvår 2013 til 82,3 millioner kroner i 1. halvår 2014.Driftsresultatet i 1. halvår 2014 var på 113,1 millioner kroner, mot 63,6 millioner kroner ved samme korsvei i fjor.