Lakseprisene faller betydelig denne uken, noe som er normalt i slutten av juli. Flere aktører rapporterer om et fall på rundt 5 kroner.Det fremgår av en ringerunde til 5-6 ulike aktører i markedet for fersklaks, gjennomført av Intrafish.-Én kilde sier "5-6 kroner i hvert fall", men de feste sier rundt 5 kronerned for fisk levert Oslo.Ifølge nettstedet er det prisen på små og mellomstor fisk faller mest. Én kilde melder at stor fisk holder seg stabil, avhengig av innblanding i utskiping. Det begynner å bli lite av store størrelser.En vanligvis velinformert kilde antyder 34-35 kroner i snitt for alle størrelser levert Oslo.-Situasjonen er klassisk. Det skjer hvert år på denne tiden. Ferieavviklingen i Norge kolliderer med den på kontinentet og lakseprisene stuper. Alt for mye fisk fra Norge skal ut nå og prisene blir tilsvarende, sier en kilde.Snittprisen for juli ligger nå an til å bli drøyt 39 kroner, med forbeholdom prisene neste uke.