Konsernsjef Odd-Arild Grefstad i Storebrand tror mange kommer til å konvertere fripoliser til investeringsvalg allerede til høsten.- Jeg tror absolutt mange kommer til å gjøre det. De som ønsker å ta egne valg rundt aktiv allokering og som ser at de har langsiktig sparekapital låst inn i det jeg kaller «garantert lav avkastning» får nå en mulighet til å investere i noe som kan gi en langt bedre avkastning, sier konsernsjefen til TDN Finans.Grefstad viser til hovedprofilen til Storebrands innskuddspensjon som har hatt en gjennomsnittlig avkastning på 6,8 prosent de seneste ti årene.- Dette er en vesentlig høyere avkastning den garanterte avkastningen i dagens fripoliser, og et til to prosentpoeng høyere avkastning i året utgjør fort veldig mye pensjon, sier han.Konsernsjefen viser til at stadig flere nordmenn får innskuddspensjon, og at dette gjør det enklere for folk å konvertere fripoliser.